Nyheter

Publisert 12/11/19 | av Kim Marki

0

West Ham i fritt fall


West Ham faller som en stein på Premier League-tabellen, og manager Manuel Pellegrini er i hardt vær. Klubbledelsen skal imidlertid har lovet chileneren tid til å snu skuta, da manageren vanskelig kan få skylden for alt som har gått galt denne sesongen.

Etter første syv kamper var The Irons helt oppe på 5.plass, da kun Manchester City hadde klart å slå hovedstadsklubben. Etter 2-0-seier hjemme mot Manchester United så det lyst ut, men i påfølgende kamp – borte mot Bournemouth – forsvant sisteskanse Lukasz Fabiański ut med skade etter bare en halvtime. Siden da har ikke West Ham vunnet, og Fabianski-erstatter Roberto har notert elleve baklengs på fem kamper.

Spanjolens usikre keeperspill har smittet over på forsvarsspillerne som virker å spille med nerver utenpå drakta.  Fabianski har fortsatt langt frem til friskmelding, og Roberto antas å måtte vokte målet ut året, inkludert i kommende hovedstadsderbyer mot Chelsea, Tottenham og Arsenal. Som om ikke dette var nok mistet laget en ny viktig brikke i helgens pinlige 0-3-tap mot Burnley. Manuel Lanzini blir borte i minimum to måneder etter brudd på kragebenet.


Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑