Nyheter

Publisert 01/07/20 | av ExploreBet

0

Varhaug er ny leder av NM i odds


Petter Varhaug er ny leder av NM i odds. Både i ukeskonkurranse 3 og sammenlagt i mesterskapet, etter å ha satt inn en trippel til 74,10 i odds tirsdag. 

Varhaug er fra samme tettsted som Eirik Aase, som falt fra tronen av NM i odds. Foreløpig i alle fall. Varhaug har dermed Norges to beste odds-spillere for øyeblikket.

Petter Varhaug startet sitt run i årets mesterskap med en vakker 52.45-oddser sist torsdag. Den lå i bunn før tirsdagens innsats ble levert til NM i odds. Der gikk Varhaug for en trippel i handicap, og med fasit i hånd kunne han sannelig tatt enda hardere i. Trioen Brentford, Sevilla og Manchester United vant alle 3-0, og dermed sto denne bongen fjellstøtt til utbetaling av 7 410 kroner.

I tillegg til ledelse av både ukeskonkurranse 3 og sammenlagt av NM i odds.

Meld deg på her

Dog er det tidlig i uke 3, og mange gode spill skal settes med Eliteserien, OBOS, Championship, La Liga, Serie A og Premier League blant annet på menyen utover.

Her er odds-sammenligningen på kveldens Tippekupong for eksempel.

NM i odds

Uke 3 startet 29. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 05. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑