Nyheter

Publisert 22/06/20 | av ExploreBet

0

Espen Engevik vant uke 1 av NM i odds


Espen Engevik vant uke 1 av NM i odds etter å ha levert inn en strøken 61-oddser, men han tviler på om det står til NM-tittel. 

Espen Engevik med daglig tilhold i nye Bjørnafjorden kommune spikret sammen en kruttsterk trippel søndag. Det var siste dag av uke 1, der en premie på 5 000 kroner lå i potten til den tidlige lederen av NM i odds. Mesterskapet går over 5 uker, og Engevik sitter dermed i tet inn i uke 2. 5 000 kroner rikere.

-Ja det var en fin bong. Jeg vurderte lenge å kjøre  0-2 hc på Celta til 8,2 i odds som singel, men fant i stedet en fin trippel og kombinere med, sier Liverpool-supporter Espen Engevik.

Særlig spennende var heller ikke trippelen han komponerte. Det var rett og slett lett.

Newcastle feide Sheffield United av gressmatta etter en målløs første omgang. 3.30 sto fjellstøtt. Da hadde allerede Celta Vigo startet demonteringen av stakkars Alavès, der handicap-spillet på 0-1 var dekt inn allerede etter 21 minutter. Til slutt stoppet det på halve dusinet fullt. Mens Newcastle stanget mot Sheffield United i en kjedelig første omgang, brukte Stuttgart knappe 25 minutter på å dekke 0-1 handicapet borte mot Nürnberg. Der stoppet det også på tennis-sifre 6-0. Da var det bare å gange opp Newcastle med pene 4.30 to ganger. Slik blir det vinnerodds av.

Les mer: Det gjelder å være best til slutt i NM i odds 

Vant uke 1 av NM i odds

Lørdag mistet Engevik en 21-oddser på overtid, da Watford utlignet Leicesters sene ledelse i London. Borussia Dortmund og Swansea var sterke tips til henholdsvis 3.30 og 3.06, som dessverre ikke ble gevinsttellende til NM i odds.

Liverpool-supporteren Engevik ser frem mot å se favorittlaget feire Premier League-gull snart, mens han selv muligens endrer litt på taktikken for å sikre seg sin egen tittel. Han tror ikke 61 i samlet odds står til å bli Norgesmester i odds.

-Den første uken var litt opp og ned. Jeg satte høye oddser fra starten av, og det var små marginer som bikket feil vei. 61 vil nok ikke være nok til slutt, så her er det bare å fortsette. Jeg vil nok gjerne ta noen mer «safe» kamper, men finner jeg spill som er bra value på setter jeg de. Det er fremdeles bare første uken, så kjenner jeg meg selv rett blir det vel høye odds denne uken også, sier Espen Engevik til slutt.

61.02 sto til seier i uke 1, der 5 000 omsetnings-fri kroner er premien. På andreplass følger 38.38, mens regjerende Norgesmester i odds Frode Toft sitter tredje med sine 25.46.  

Uke 2 startet 22. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 28. juni klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Dette er NM i odds

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

 

 

 


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑