Nyheter

Publisert 24/06/20 | av ExploreBet

0

Bullseye gav ny utfordrer til NM i odds


Håkan Wingskog kombinerte tre darts-objekter til en trippel som sendte svorsken inn som utfordrer til NM i odds – tittelen. I tillegg til å kjempe om ukespremien på 5 000 kroner. 

Wingskog er født svensk, men har bodd mange år i gamle Østfold. Tidligere har han blitt fylkesmester i Kommunepoker og spilt Norgesfinalen i Tallinn. Det er også et konsept fra spillselskapet Coolbet, som i disse dager presenterer andre utgave av NM i odds sammen med Tipsbladet.

Svorsken hadde tirsdagens eneste treffer blant de i ledergruppen, og denne trippelen sendte Håkan Wingskog inn i kampen om både NM i odds-tittel og premien for høyeste sammenlagte odds i uke 2. Der venter 5 000 kroner på vinneren søndag klokken 23:59

Det er forskjellige strategier for å gå hele veien i mesterskapet. Noen går for høyoddserne, som sammenlagtleder og første ukesvinner Espen Engevik eller regjerende NM i odds-mester Frode Toft.  Andre bygger etter mange bekker små-prinsippet, og det er ingen fasit på hva som er rett vei å satse under NM i odds.

Utfordrer til NM i odds

Mandag meldte Knut Erik Grønli seg på som nærmeste utfordrer i sammendraget, mens Ronny Søderqvist inntok lederposisjon i uke 2.

Der det nå ser slik ut før onsdagens fantastiske program med både kamper i Eliteserien, Premier League, Serie A og La Liga.

Uke 2 startet 22. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 28. juni klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Dette er NM i odds

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

 


Tags: , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑