Nyheter

Publisert 20/06/20 | av ExploreBet

0

Det hardner til i toppen av NM i odds


En Østfolding blandet seg inn i toppen av NM i odds-striden rett bak lederen Frode Toft med treff på sitt bidrag til NM i odds fredag. 

Mannen, fra det som nå heter Viken, gikk for tre sidebets fra toppligaene i Spania, Portugal og England, der hele trippelen til slutt sto fjellstøtt til 6.64 i odds. Det sendte Østfoldingen inn på andre plass, med en samlet odds på 19,23. Det er rett bak lederen Frode Tofts 25,46.

I det NM i odds svinger inn i helgen, er det den regjerende Norgesmester i odds som leder årets mesterskap. Det venter 5 000 kroner i ukespremie på den som topper premielisten 23:59 søndag kveld. Deretter fortsetter mesterskapet med fire nye uker, der det fortsatt handler om å samle sammen høyest odds på sine spill til NM i odds.

Toppen av NM i odds

Med fulle runder i alle ligaene, inkludert Premier League, Eliteserien og engelsk Championship, vil helgen ha nok av objekter i seg for de som ønsker å ta steg mot toppen av NM i odds. Eller innta lederplassen i feltet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

Odds-utvalget

Under ser du noe av utvalget odds-sammenligningssiden maxgevinst.com kan by på:

 

 


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑