Nyheter

Publisert 03/12/19 | av ExploreBet

0

Tipper dette er landets beste julebrus i 2019


I år kan man også satse penger på hvem som vinner TV2s prestisjefylte test, og det er Hamar og Lillehammer julebrus som topper oddslistene – akkurat som de toppet testene i fjor.

TV2 Hjelper Deg skal også i 2019 teste Julebrus, og det er nå på oddslistene til spillselskapet som to år i rad er kåret til, Norges beste bookmaker, Coolbet.
– Slike tester er viktige, og det gir garantert mersalg med en god plassering i testen, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet og legger til:
– Men det er Hamar og Lillehammers julebrus og Oskar Syltes (Rudolf og Nissens julebrus) som må finne seg i å ha favorittstempelet foran den årlige testen. De gir henholdsvis 2 og 2.5 i odds, og har fått et klart favorittstempel.

Fjorårets test ga følgende resultat:  https://www.tv2.no/a/10210246/
– Er man uenig i testen så kan man jo gjøre en egen test. Kjøpe inn alle variantene og gjøre en familietest. Det er en artig førjulsgreie, sier Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Coolbets talsmann er bosatt på Østlandet – så hva er hans favoritt?
– Som navnet avslører så har jeg svenske aner og tradisjon derifra. Der har de julmust i stedet for julebrus, og jeg må ha Apotekarnes, og på glassflaske. Ellers blir det ikke jul i huset, ler Mikael Mellqvist – før han legger til:
– Men i år skal jeg også ta med testvinneren av julebrus til julemiddagen for å se hva familien synes om den.

Under ser du alle odds:Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑