Nyheter

Publisert 30/06/20 | av ExploreBet

0

Tidlig leder klatrer mot toppen av NM i odds


Helge Myklebust var en tidlig leder av NM i odds. Mandag satte han en 45-oddser i boet, som sendte han opp i ryggen på ledende Eirik Aase. Stavanger-mannen svarte med å sette sitt spill til 11 i odds. 

Myklebust satte 100 kroner på en trippel hentet fra Portugal, Færøyene og esport under dag 1 av årets NM i odds. Det var et vakkert utplukk som sendte småbarnsfaren rett i tett av NM i odds.

Etter 18,17-oddseren har det vært stille fra mannen som går under aliaset Helgino. Helt til mandag kveld. Da dunket han inn denne trippelen:

Den sendte Helge Myklebust opp i en samlet total på 63,31, men samtidig ble det en suveren ledelse i uke 3. Den høyeste oddsen hver uke vinner 5 000 kroner, og der er foreløpig Myklebust klart i front med sine 45,14.

Lederen i sammendraget, og vinner av uke 2, Eirik Aase, ga imidlertid svar direkte med å sette en dobbel til 11,28 i odds mandag kveld. Dermed er Stavanger-mannen oppe i en samlet totalodds på 88.38.

Dog er det tidlig i uke 3, og mange gode spill skal settes med Eliteserien, OBOS, Championship, La Liga, Serie A og Premier League blant annet på menyen utover.

NM i odds

Uke 3 startet 29. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 05. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

 


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑