Nyheter

Publisert 16/05/19 | av ExploreBet

0

Spilltilbyder inviterer til storslått bursdagsfest


Coolbet, som av Tips er kåret til Norges beste bookmaker, fyller 3 år 16. mai, De slår da på stortromma, og garanterer de beste eliteserieodds noensinne.
– Vi har 100% i tilbakebetalingsprosent på alle åtte kampene til festrunden. Det betyr at forskjellen mellom å være best og nest best blir enda større, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com.

Sammenligningssiden Maxgevinst har vist at Coolbet har hatt best odds på samtlige Eliteserie-runder.
– Normalt har vi 3% marked. Så nå blir oddsene enda bedre, sier Coolbets talsmann.
*Se oddssammenligninger lenger ned i artikkelen.

Også i Obosligaen er oddsene til Coolbet klart best, men dette er ikke det eneste de har å by på under bursdagsfeiringen. Det bys også på:
*Gratisspill pålydende 300.- for alle nye kunder
*Mulighet til å vinne tur til Las Vegas
*Timestilbud

– Og selvsagt har vi en rekke overraskelser. Vi skal gi bort både reiser, tøy og masse annet snacks. Så følg oss i våre kanaler i sosiale medier denne dagen, sier Mellqvist til Tips.

Vil du vite mer om verdens mest transparente spilleselskap Coolbet, så se den unike serien: www.densistebookmaker.com eller sjekk ut spillselskapets hjemmeside. De viser ting som innkommende spill, vinnerlister og omsetningstall på alle kamper, og har invitert hele Norge til en skikkelig bursdagsfest.Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑