Nyheter

Publisert 18/02/19 | av ExploreBet

0

Spillselskap tror Freia gir etter for folkeaksjon


Sjokolade-klassikeren Lohengrin er på vei ut av butikkhyllene. Om ikke Freia gir etter for folkets vilje.

Lohengrin kom ut i norske butikkhyller helt tilbake i 1911. Nå er det mye som tyder på at den velsmakende mørke sjokoladen fylt med romkrem snart er i ferd med å tilfredsstille sin siste gane. Produsenten Nidar har nemlig bestemt at Lohengrin er et av produktene som forsvinner ut av varesortimentet deres i butikkhyllene.

– Det er alltid trist når gode, gamle klassikere forsvinner ut av sortimentet. Men vi håper de som er skuffet, finner nye favoritter blant dem vi har i porteføljen, sier Celin Huseby. Hun er nordisk kommunikasjonsdirektør i Mondelez International, som eier Freia, til Aftenposten.

Folkeaksjon

Nyheten har ikke godt upåaktet hen blant norske forbrukere med en forkjærlighet for litt ekstra kos.

Kjendisadvokat John Kristian Elden maner til folkeaksjon for å beholde sin favorittsjokolade i næbutikken.
Twittermeldingen (skjermdump) sier ingenting om eventuelt søksmål mot Freia for svekket livskvalitet.

 

På Facebook har gruppen Lohengrins venner sett dagens lys.
Her diskuteres det fakkeltog for mange følgere føler seg rett og slett krenka. En del andre har for lengst gått til hamstring av sjokoladen for å sikre seg til dårligere tider. Om de kommer.

Tror Freia snur

Spillselskapet Coolbet har plukket opp nyheten, og tilbyr det sjokolade-elskede publikum nå odds på om Lohengrin fortsatt er med oss neste sommer.

En Lohengrin-smattende Mikael Mellqvist heier på folkets vilje i denne saken. Coolbets talsmann er en av mange nordmenn som har vokst opp med sjokoladen lett tilgjengelig i nærmeste butikkhylle.

– Vi synes nyheten er trist, fordi her står sjokolademarkedet i fare for å bli en stor delikatesse fattigere. Lohengrin er en klassiker gjennom generasjoner. Vi var fast bestemt tidlig på at her måtte vi ut med odds for å vise vårt engasjement i saken, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Coolbets odds-settere er i skrivende stund i den tro at Freia vil snu i saken. Du kan nemlig hente ut 1.85 på at Lohengrin fortsatt er i produksjon 1.juli 2020. Det motsatte utfallet betales med 2.00.Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑