Nyheter

Publisert 25/06/19 | av Kim Marki

0

Rafa har fått nok


I dag ble det klart at Rafa Benítez ikke kommer til å forlenge avtalen med Newcastle, som løper ut 30. juni. Dermed er spanjolens regjeringstid på St. James’ Park kommet til veis ende, og supporterne står foran nok en periode med usikkerhet og fortvilelse. Benítez har fått mye av æren for at Newcastle har holdt seg i Premier League de siste sesongene, og tilgangen til transfermidler har vært minimal. Det skal også ha vært en av årsakene til at 59-åringen ikke valgte å gå løs på en ny periode med klubben, så lenge den blir ledet av Mike Ashley.

Dermed fremstår Newcastle umiddelbart som en klar dumpekandidat neste sesong, og de fleste spillselskapene har allerede kuttet oddsen på et Newcastle-nedrykk. Men, bookmakeren Paddy Power har gått enda lengre. Spilltilbyderen har i dag betalt ut penger til alle kunder som har spilt på at Newcastle vil starte 2020/21-sesongen i Championship, og klubblegenden Alan Shearer fortviler.

– En verdensklassemanager. En manager som presterte så bra under veldig vanskelige omstendigheter. En manager som forstod supporterne. Takk, og lykke til, Rafa Benítez, du var briljant for oss, skriver den tidligere storscoreren på sin Twitter-konto.

Søket etter Benítez’ arvtaker er allerede i full gang. Den tidligere Swansea-manageren Garry Monk og Manchester Citys assistenttrener Mikel Arteta er blant de heteste kandidatene til å ta over klubben. Spanjolen fikk til sammen 146 kamper for Newcastle, og vant 62 av oppgjørene.Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑