Bookietest 2019

Publisert 23/07/19 | av ExploreBet

0

Plass nr.19: BetWay – Markedets beste vinnerodds


Betway har endt på 12. og 11. plass i de to foregående testene selskapet var med i.

Nettside: www.betway.com

Tidligere sluttplasseringer:

2008: 12. plass
2016: ikke med
2017/18: 11. plass

Poeng: 43/80

1: Brukervennlighet nettside

Betway tilbyr nettsiden sin på norsk. En velkomstmail ble sendt til oss direkte med et bonustilbud på sportsspill. Når det gjelder selve nettsiden er den dessverre ikke den enkleste å finne frem på og vi fant det særlig tungvint å få en enkel oversikt over mulige sidespill på kampene. Kun enkle systemvarianter tilbys, uten at kunden kan velge bankere etc.

Score: 5/10

2: Innskudd/uttak

Betway får nær toppscore i denne kategorien. Man var tidlig ute med å ha null gebyrer ved innskudd og uttak og tilbyr nå bruk av Visa-kort, Neteller, Paysafecard, Skrill, Skrill 1-tap samt ecoPayz. Norske kroner er selvfølgelig på plass om valutavalg. Merk at for å gjøre et uttak kreves det at man sender inn gyldige identifikasjonsdokumenter for å bevise alder og adresse. Dette vil være pass eller førerkort samt kopi av en strøm- eller telefonregning.

Score: 9/10

3: Spillutvalg

Spillutvalget er en noe svak kategori for Betway. Det meste er dekket, men det er verdt å merke seg at man tilbyr langt færre sidespill på kampene enn brorparten av konkurrentene. Det største poengtrekker skyldes total mangel på asiatiske handikapodds.

Score: 9/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Betway endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 95,5 (16. plass)
The Championship: 95,3 (2. plass)
Store ligaer Europa: 93,6 (16. plass)
Mindre ligaer Europa: ingen odds ennå
Eliteserien: 94,0 (23. plass)
1. divisjon: 93,3 (13. plass)
2. divisjon: ingen odds ennå
3. divisjon: 90,9 (7. plass)
Sverige: 94,1 (16. plass)
Danmark: ingen odds ennå
Vinnerodds: 91,8 (1. plass)
Asiatiske handikap: ingen odds ennå
Over/under: 92,3 (29. plass)
1×2-handikap: 90,9 (13. plass)

Betway scorer litt over middels i vår matematiske test av tilbakebetalingsprosentene. Man er stort sett middels på de største europeiske ligaene, men slå til med pallplasseringer på The Championship. Samtidig ligger man imidlertid altfor lavt på over/under-variantene, men har markedets beste tilbakebetalingsprosenter på vinnerodds.

Score: 11/20

5: Support

Kundeserviceteamet hos Betway er åpent døgnet rundt. Her kan man velge mellom bruk av mail eller livechat. Dessverre er ikke nettsiden helt riktig satt opp. Trykker man på «kontakt oss» nederst eller i hovedmenyen kommer man til en hjelp- og supportside på tysk! Dermed blir det vanskelig å finne frem til kontaktinfoen. Merk at Betway er blant selskapene som har størst aktivitet på sosiale medier.

Score: 2/10

6: Ansvarlig spill

Betways ansvarlig spill-seksjon er grundig og norskrelatert. Her henvises det til kundeservice for å sette innskuddsgrenser, sette kontoen på pause eller stenge den helt. I tillegg linker man til norske hjelpesider som Hjelpelinjen, Anonyme gamblere og Spillavhengighet Norge. Her gir man også direktenummer til alle tre for å få hjelp. Merk at Betway også har en gratisklubb for kundene som byr på ekstra bonuser hver uke.

Score: 7/10

Oppsummering:

43/80 poeng

Betway har endt på 12. og 11. plass i de to foregående testene selskapet var med i. Nå har vi utvidet testen med en rekke nye selskap og Betway faller dermed noen plasser.Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑