Bookietest 2019

Publisert 23/07/19 | av ExploreBet

0

Plass nr.18: Mobilebet – Gebyrene må fjernes


Mobilebet debuterer i årets test

Nettside: www.mobilebet.com

Tidligere sluttplasseringer:

Debuterer i år

Poeng

1: Brukervennlighet nettside

Mobilebet er en av de mange «klonene» av 10Bets side. Vi har gitt alle sammen syv poeng i denne kategorien, men her gjør vi et unntak og trekker ett poeng. Det er av den enkle grunn at nettsiden ikke fungerte helt gunstig i vår testperiode. Det gjaldt særlig under registering og innskudd der feltene for å velge alternativ ble blanke. Ellers er det lite å utsette på da norsk språk er tilgjengelig som ett av valgene og det er enkelt å finne frem til diverse ligaer og spillobjekter på nettsiden.

Score: 6/10

2: Innskudd/uttak

Mobilebet får ett poeng for at norske kroner er tilgjengelig som valg, men ellers er det svært lite å glede seg over i denne kategorien. Her er det gebyrer på bruk av både Neteller, Skrill og Paysafecard noe som medfører helstryk i vår test.

Score: 2/10

3: Spillutvalg

Mobilebet har et godt utvalg og har odds ute på alt vi testet. På norsk fotball er det godt med spesialspill i alle divisjoner. I de største ligaene er spesialspillene på plass, men ikke i nærheten av i det omfanget som testvinnerne kan tilby. Dessverre har man også noen færre asiatiske handikapvarianter enn vi skulle ønsket oss.

Score: 13/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Mobilebet endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 96,1 (11. plass)
The Championship: 94,4 (7. plass)
Store ligaer Europa: 94,1 (8. plass)
Mindre ligaer Europa: 94,0 (5. plass)
Eliteserien: 94,7 (10. plass)
1. divisjon: 93,9 (7. plass)
2. divisjon: 91,4 (13. plass)
3. divisjon: 88,4 (19. plass)
Sverige: 94,4 (13. plass)
Danmark: 93,3 (14. plass)
Vinnerodds: 87,5 (18. plass)
Asiatiske handikap: 95,4 (11. plass)
Over/under: 93,7 (20. plass)
1×2-handikap: 89,9 (23. plass)

Mobilebet ligger godt an med tilbakebetalingsprosentene sine på det meste av vanlige 1×2-spill i fotballverden. Unntaket er norsk 3. divisjon der 88,4 prosent blir i laveste laget. Også på vinnerodds, over/under-spill og 1×2-handikap ligger selskapet noe lavt og totalinntrykket blir dermed kun litt over middels.

Score: 11/20

5: Support

Mobilebet tilbyr dessverre ikke support via telefon og får dermed solid poengtrekk i denne kategorien. Livechat tilbys på nettsiden, også på norsk, men åpningstidene er i korteste laget. På en onsdag der mye skjedde utover kvelden var åpningstiden satt fra 10.00 til 19.00. Dermed gjenstår e-post som eneste alternativ der selskapet var kjappe med å svare i vår test.

Score: 4/10

6: Ansvarlig spill

Mobilebet tilbyr en rekke verktøy for å hjelpe deg med å planlegge og få kontroll over spillingen. Under din “Risikoprofil” finner du informasjon om din spillhistorikk som er presentert på en måte som gir deg oversikt over hvor sunn din spilling er, så du har muligheten til å følge med på eventuelle faresignaler. Innsatsgrenser kan også settes. Dessverre har man lite opplysninger om norske hjelpeorganisasjoner. Alt av casino er holdt unna oddssidene.

Score: 7/10

Oppsummering:

43/80 poeng

Mobilebet er en av mange 10Bet-kloner i dagens marked. Godkjente tilbakebetalingsprosenter og godt spillutvalg trekker opp, men om man skal ende høyere i vår test er man helt avhengig av å bli kvitt gebyrene på innskudd!Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑