www.rizk.com ..." /> Plass nr.11: Rizk - beste debutant - Explorebet.com


Bookietest 2019

Publisert 23/07/19 | av Kim Marki

0

Plass nr.11: Rizk – beste debutant


Rizk debuterer i årets test

Nettside: www.rizk.com

Tidligere sluttplasseringer:

Debuterer i år

Poeng

1: Brukervennlighet nettside

Rizk byr på enkle og greie nettsider. Registreringsprosessen er meget enkel og greit og alt foregår på norsk. Kode sendes på SMS. Idrettene man ønsker å se oddsen på velges enkelt i en meny på toppen av skjermen. Under for eksempel Premier League listes da alle kampene opp, men det kan bli i overkant mye informasjon og bokser på skjermen samtidig. Løsningen for systemspill er enkel og grei og det regnes ut potensiell gevinst

Score: 6/10

2: Innskudd/uttak

Dette er en bunnsolid kategori for Rizk. Her er det ingen avgifter på noe som helst. I tillegg melder vår samarbeidspartner Explorebet om ekstremt kjappe utbetalinger fra selskapet. Her trekkes det frem erfaringer om at pengene er på konto allerede før 24 timer har gått siden uttaket ble bestilt. Vi kliner dermed til med toppscore!

Score: 10/10

3: Spillutvalg

Dette er en solid kategori for Rizk som har odds ute på alt vi sjekket i vår test. Det er et godt utvalg av spesialspill i alle ligaer, men for å få helt toppscorer skulle vi gjerne sett at man hadde noen flere varianter av asiatiske handikap og over/under-spill.

Score: 18/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Rizk endte opp med følgende testresultater:

Premier League:         93,7 (26. plass)
The Championship:    94,5 (9. plass)
Store ligaer Europa:   94,2 (11. plass)
Mindre ligaer Europa:            92,6 (18. plass)
Eliteserien:     94,3 (18. plass)
1. divisjon:      92,6 (15. plass)
2. divisjon:      90,9 (15. plass)
3. divisjon:      89,3 (15. plass)
Sverige:          94,4 (13. plass)
Danmark:        92,7 (18. plass)
Vinnerodds:    88,2 (15. plass)
Asiatiske handikap:    94,1 (22. plass)
Over/under:    94,4 (16. plass)
1×2-handikap:            91,6 (4. plass)

Rizk er en klassisk middelhavsfarer når gjelder tilbakebetalingsprosentene i våre testkategorier Mest positivt er 4. plassen på 1×2-handikapspill, men samtidig ligger man svært lavt på Premier League.

Score: 11/20

5: Support

Her er det livechat som gjelder. Den fungerer godt med hjelp både på norsk og engelsk, men for å få skikkelig karakter i denne kategorien ønsker vi oss også norsk telefonnummer til selskapet. Godkjent aktivitet på selskapets twitterkonto.

Score: 5/10

6: Ansvarlig spill

Rizk får plusspoeng for at man allerede ved registreringen henvises til seksjonen vedrørende ansvarlig spill. Her er det også norsk fokus med linker til hjelpelinjen, Anonyme Gamblere samt Blå Kors. Inne på egne sider kan man sette innsatsbegrensninger og spillbegrensninger. Ønsker man å stenge kontoen må man sende en mail. Det er heller ingen reklame for casinospill inne på oddssidene.

Score: 9/10

 

Oppsummering:

59/80 poeng

Rizk er en kopi av Guts, som vi presenterer i neste nummer, og ender opp med en flott 11. plass i årets store bookmakertest. Dermed er man den beste debutanten!


Tags: , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑