Nyheter

Publisert 26/06/20 | av ExploreBet

0

Målfest gav ny leder av NM i odds


Eirik Aase kombinerte Chelsea-seier med målfest på Lerkendal og i Sarpsborg. Det gjorde Rogaland-mannen til ny leder av NM i odds. 

Torsdagens NM i odds gav faktisk to deltakere fra samme fylke med full klaff på sine spill. Eirik Aase fikk nemlig følge av Petter Varhaug på pallen sammenlagt og i ukeskonkurranse nummer 2. Duoen er begge fra Varhaug, og torsdag stemte det meste for begge to.

Aase, kjent for mange som ekspert på engelsk Championship og mannen bak siden championshipnorge.com, leverte en strøken 77-oddser. Ola Solbakkens matchvinner-scoring på overtid på Lerkendal smakte nok fugl, før Chelsea sendte både ligagull til Liverpool og Aases bong til utbetaling senere på kvelden.

Med straffebonanzaen i Sarpsborg fikk Eirik Aase sitt spill på over 3,5 mål der solid hjelp på veien, og 7 700 kroner i premie i tillegg til NM i odds-ledelse.

Tettstedet Varhaug fikk enda en lykkelig Coolbet-kunde torsdag. Petter Varhaug sin bong nøt godt av de samme moment som Eirik Aase i Sarpsborg og på Lerkendal. I tillegg gikk han for handicapspill på Arsenal borte mot Southampton. Slett keeperspill og rødt kort til hjemmelaget var da selvsagt ikke noe minus.

Ny leder av NM i odds

Eirik Aase inntok tabelltoppen sammenlagt i det NM i odds går mot helg i konkurranseuke 2. Varhaug-kollega Petter Varhaug inntok sammenlagt tredjeplassen. Kun Espen Engevik skiller de to, men her er over 3 uker med konkurranse igjen. Mesterskapet er fortsatt helt åpent, og husk at regjerende mester Frode Toft først leverte sitt vinnerspill siste konkurransedag i fjor.

I konkurransen om ukespremien på 5 000 kroner inntok Varhaug-duoen de to første plassene på pallen. Dog gir helgen mange muligheter til å komponere vinnerspill til NM i odds.

Uke 2 startet 22. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 28. juni klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Dette er NM i odds

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping


Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑