Nyheter

Publisert 20/06/19 | av ExploreBet

0

Ny dag, nye muligheter


Atskillige Eliteserielag har noe å revansjere når de etter en ytterst pinlig cuprunde igjen skal spille om poeng. Vålerenga, Strømsgodset, LSK, Sarpsborg og Molde er ferdigspilte i NM, og kan dermed konsentrere seg om seriespill resten av sesongen. For flere av dem kan det kanskje være like greit, da resultatene så langt tyder på en kamp for å overleve.

Oslos stolthet på felgen
Spesielt Godset og Sarpsborg har kommet skjevt ut, og førstnevnte skal lørdag opp mot serieleder Molde. Et Molde som kommer rett fra 0-4-tap i Ålesund, og som bare har vunnet to av sine siste syv bortekamper. Kan hende blir det likevel spenning i Drammen.

Vålerenga-trener Ronny Deila var, med rette, skikkelig sint onsdag kveld. 2-0-ledelse mot Bærum fra nivå 3 endte med 3-5-tap i badebukta utenfor Sandvika. Engas siste tre kamper: 0-3 mot LSK, 0-3 mot RBK og nå altså 3-5 mot Bærum. Atter en gang virker det å gå skeis for hovedstadens stolthet (?). Alt tyder på at man igjen ender opp som middelhavsfarer i Eliteserien, mens man samtidig må se KFUM forsvare Oslos farger i NM. Mot Sarpsborg blir man uansett oddsfavoritt. Sarpingene imponerte i Europa i fjor, men har i år sett ut som en skygge av laget fra forrige sesong. Onsdag røk man ut av NM på bekostning av tabelljumboen i OBOS-ligaen.

LilleStrømmen

LSK virket å ha noe på gang da de i siste kamp før ferien grisebanket Vålerenga i Oslo, men nei. Seieren mot Enga var bare et blaff, og er nå lagets eneste seier på siste syv kamper. Onsdag forsvant man igjen ut av cupen etter å ha blitt eliminert av naborival Strømmen. Gråtrøyene har fortsatt ikke vunnet en kamp i OBOS-ligaen, men i cupen har man altså ekspedert Bodø/Glimt og storebror Lillestrøm.

LSK skal nå til Bergen, og kanarifuglene blir IKKE favoritter.

Oddsen
Vi har igjen sjekket oddsen for Eliteserie-runden, og nok en gang er det Coolbet.com som gir spillerne best betingelser. Kan hende er det på tide å benytte seg av selskapets sommertilbud, hvor du gis 300 kroner GRATIS!?

Slik ser det ut når vi sammenligner helgens oddsfavoritter:

 

 Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑