Nyheter

Publisert 16/06/20 | av ExploreBet

0

Dette skal til for å bli Norgesmester i Odds


Her er regjerende Norgesmester i odds, Frode Toft, sine beste råd om hvordan du vinner årets mesterskap. NM i odds er i gang.  

Under NM i odds i 2019 ventet Frode Toft helt til siste konkurranseuke med å sette inn seiersstøtet som resulterte i NM-tittel, seierssjekk og reise til fotball-EM. 100 kroner på en trippel til 101 i odds. Det gav ukesseier og NM-tittel, etter at Toft ikke hadde truffet på sine spill de første ukene av mesterskapet.

I fjor gikk Frode Toft etter høyoddserne i jakten på å bli Norgesmester i odds, og fikk betalt da det tutet for oppløpssiden. Hva skal til for å vinne NM i odds?

-Året hittil har vært helt på det jevne oddsmessig. Juni startet veldig bra, s NM-formen er forhåpentligvis i rute. Det å unngå kognitive feil, å tenke risk/reward samt prøv å være rasjonell må bli mitt tips til hvordan man vinner NM i odds, sier regjerende Norgesmester i odds,  Frode Toft.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Enkelt fortalt handler det om å ha den høyeste totaloddsen når man plusser sammen alle NM-spill gjennom de fem ukene. Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke, men det er oddsen som er det essensielle. Det er nemlig kun vinneroddsen på kupongen som teller i sammendraget. Både i ukeskonkurransen og NM-sammendraget.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

Norgesmester i odds

Du kan delta med et spill daglig i hele konkurranseperioden fra 15. juni til 19. juli. Dog handler det om å til slutt ha den høyeste oddsen både ukentlig og sammenlagt etter fem uker.

Ukespremien er 5 000 kroner til den med høyest samlet vinnerodds den aktuelle uken.

Sammenlagt-premien er NM-tittel samt tur til Wembley under fotball-EM neste sommer.

I startfeltet er den regjerende mester å finne.

-Det hadde vært moro med ny NM-seier. Jeg skal selvsagt prøve å gjenta bedriften fra i fjor, sier Frode Toft.

Du trenger ikke levere spill hver dag i konkurranseperioden. Et spill kan være nok, om du har høyest odds på din bong. Dette sjekker du enkelt via ledertavlen, som oppdateres hver dag.

Les mer: Dette tipper ekspertene

Frode Toft er Everton-supporter. Den blå delen av Liverpool kan få en blytung søndag. Om Manchester City skulle feile mot Arsenal, kan Liverpool feire et etterlengtet seriegull mot nettopp Everton. Tomme tribuner til tross vil det svi litt ekstra for Everton, men Toft tror Liverpool skal forberede seg på den ligagullfesten

-Det er veldig gledelig at fotballen så smått har startet igjen. Liverpool vil nok ikke få poeng på Goodison til helgen. Anbefaler alle og sette rikelig med penger på Everton her. Dette appellerer mer til hjertet enn hodet, avslutter regjerende NM-mester i odds, Frode Toft, med et smil.

 


Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑