Nyheter

Publisert 19/06/20 | av ExploreBet

0

Toft på sporet av ny NM-tittel i odds


Med sin andre treff i en strøken 7- 0ddser inntok regjerende mester Frode Toft førerposisjon i  jakten på en ny NM-tittel i odds.  

Under NM i odds i 2019 ventet Frode Toft helt til siste konkurranseuke med å sette inn seiersstøtet som resulterte i NM-tittel, seierssjekk og reise til fotball-EM. 100 kroner på en trippel til 101 i odds. Det gav ukesseier og NM-tittel, etter at Toft ikke hadde truffet på sine spill de første ukene av mesterskapet.

Som regjerende mester har Toft startet langt bedre, og ser ut som en rund million allerede i uke 1. Torsdag satte den regjerende mesteren sitt andre strake odds-spill i konkurransen arrangert av spillselskapet Coolbet i samarbeid med sport- og spillmagasinet Tipsbladet.

Onsdag plasserte Everton-supporteren Frode Toft en 18,08-oddser i boet. Den ble fulgt opp av en ny trippel torsdag, der utplukket var fra Allsvenskan, playoff i engelsk League Two og 2. Bundesliga. Denne gang siktet den regjerende mester litt lavere på odds-skalaen, men traff midt i skiva på veggen.

Lengst inne satt Colchester-tipset, men da Cohen Bramall scoret vinnermålet knappe 10 minutt før full tid, kunne Frode Toft springe seremonirunde i stua parallelt med at Arminia Bielefeld feiret opprykket fra tysk nivå 2.

NM-tittel i odds

For å kamme hjem NM-tittel i odds spiller ikke størrelsen på gevinst noen rolle. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene for å finne landets beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

Massivt utvalg

Du kan melde deg på når som helst i løpet av konkurranseperioden. Det handler kun om å sette høyest samlet odds. Helgen som nå banker på døra er full i spennende objekter fra både Premier League, Eliteserien, Championship, La Liga, Serie A og Bundesliga. For å nevne de største overskriftene i odds-markedet.

Her noen av odds-sammelingningene som møter spillerne i utplukket til NM i odds. Alt hentet fra Maxgevinst.com


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑