Nyheter

Publisert 10/07/20 | av ExploreBet

0

Tidenes sjanse til å bli NM i oddsen-vinner


En ny NM i oddsen-vinner premieres søndag kveld med 5 000 kroner. Kristin Ytredal Flataker sitter i tet av ukes-konkurranse 4 med en samlet odds på 17,64 i det et innholdsrikt program står for døren i helgen. 

Kvinnen fra Møre og Romsdal har så langt i uke 4 av NM i odds plassert to bonger i boet. Begge i overkant 8 i odds, og samlet topper Kristin Ytredal Flataker dermed premielisten med sine 17,64 i totalodds. Om det står til førstepremien på 5 000 kroner gjenstår å se.

Det er mange spilleobjekter som skal resulteres før søndag kveld klokken 23.59.

Om du enda ikke har meldt deg på til NM i odds, er det fortsatt langt fra for sent. I potten ligger både ukespremie på 5 000 kroner denne uken, samt sammenlagtpremie og ny ukespremie neste uke. Husk at under sist sesong av mesterskapet, slo regjerende norgesmester Frode Toft til på siste dag av NM i odds. Det gav han førstepremien og tittelen.

NM i oddsen-vinner

Fortsatt er det Petter Varhaug som leder sammenlagt i kampen om å bli Norgesmester i odds av året. Det har vært en rolig uke, der det er uendret i toppen av sammendraget.

På resultatlista for uke 4 har det også gått pent for seg, der 0,24 i odds skiller første og andreplassen. 17,64 er oddsen å slå for de som har ambisjoner om å bli NM i oddsen-vinner med premiesjekk på 5 000 kroner for beste sammenlagtodds i uke 4.

Med helgens program skal det i alle fall være nok objekter å velge blant, for de som jager spilleobjekter sterke nok til å bli en NM i oddsen-vinner.

Et kjapt søk hos odds-sammenligningssiden maxgevinst viser følgende:

PostNord-ligaen sesongåpner allerede fredag kveld med Alta-Tromsdalen:

Premier League:

Serie A:

Eliteserien:

La Liga:

 

 


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑