Nyheter

Publisert 03/07/20 | av ExploreBet

0

NM i odds-lederen settes under angrep


NM i odds går inn i en helg med et bredt utvalg spilleobjekter. Der lederen Petter Varhaug jages av et tungt felt med tittelen i blikket. Derav Stian Sletten, som klatret nærmere teten torsdag. 

Torsdagens NM i odds sendte Stian Sletten nærmere leder Petter Varhaug, som inntok den gule ledertrøya etter sitt fantastiske handicap-spill tirsdag. Sletten plasserte en 12-oddser på esport rett i boet, og klatret dermed til 4.plass i sammendraget.

Meld deg på her

Det er mange om beinet, og et fortsatt helt åpent NM i odds-felt. Eirik Aase vant uke 2, og ledet NM i odds sammenlagt lenge. Tipsbladets ekspert på Championship følger nærmest sin Rogaland-kollega i sammendraget. Helge Myklebust er også i gruppen rett bak ledertrøyen. Espen Engevik mistet en monsterbong i sluttminuttene, og hadde ledet klart om Sevilla ikke hadde utlignet mot Valladolid.

NM i odds

Uke 3 startet 29. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 05. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Mange odds-objekter

Fjorårets vinner av NM i odds satte vinnerbongen på mesterskapets siste dag. Det er alle muligheter til å fortsatt ha vinnersjanser ved å melde seg på til NM i uke 3 av de 5 ukene i konkurranseperioden. Både for å vinne ukespremien på 5 000 kroner og tittelen til slutt.

Helgen byr på et bredt odds-utvalg. Der Eliteserien, OBOS-ligaen og Premier League er litt av utvalget spillerne kan plukke objekter fra.


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑