Nyheter

Publisert 02/07/20 | av ExploreBet

0

68-oddser meldte seg inn i NM i odds-teten


Kevin Yue spilte seg rett inn i NM i odds-teten med en saftig dobbel til 68 i odds onsdag. Dermed tetter det seg til i kampen om ukespremien på 5 000 kroner. 

Moss-mannen leverte en trippel, der siste objekt ble kansellert. Om Romelu Lukaku hadde blitt målscorer i Inters målfest 6-0 mot Brescia, ville Kevin Yue fått 97 i odds på spillet sitt til NM i odds onsdag. Lukaku startet på benken, og kom ikke på før i det 68. spilleminutt, og dermed ble det dobbelen under som ble gjeldende spill.

Det betalte pene 6 800 kroner tilbake for 100 kroner innsats:

Meld deg på her

NM i odds-teten

Samtidig sendte spillet Kevin Yue inn i kampen om både ukespremien og NM i odds-tittelen. Der Petter Varhaug brukte tirsdagen til å innta tronen i konkurranseuke 3 og sammenlagt i mesterskapet, som skal rulle i 5 uker før en Norgesmester i odds kåres. Hver uker vinner ukens høyeste sammenlagte odds 5 000 kroner.

Det er mange om beinet, og et fortsatt helt åpent NM i odds-felt. Eirik Aase vant uke 2, og ledet NM i odds sammenlagt lenge. Tipsbladets ekspert på Championship følger nærmest sin Rogaland-kollega i sammendraget. Helge Myklebust er også i gruppen rett bak ledertrøyen. Espen Engevik mistet en monsterbong i sluttminuttene, og hadde ledet klart om Sevilla ikke hadde utlignet mot Valladolid.

NM i odds

Uke 3 startet 29. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 05. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping


Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑