Nyheter

Publisert 18/06/20 | av ExploreBet

0

NM i odds-ledelse sprakk 6 minutter på overtid


En strøken 23-oddser falt med Daniel Pedersen sitt hodestøt seks minutter på overtid i Haugesund onsdag. Det betyr at Helge Myklebust fortsatt leder, men nå har den regjerende Norgesmester også våknet. 

En sørlending hadde nemlig klokketro på at Kristiansands fotballhelter ville levere mye mål begge veier mot Strømsgodset, og markerte for begge lag scorer samt over 2,5 mål i kampen.

Det kombinerte mannen med uavgjort på Nadderud, der Stabæk og Mjøndalen så vist ikke skuffet med målløse 90 minutter.

Da sto spenningen i taket inn mot overtida i Haugesund onsdag, der hjemmelaget hadde utlignet fra straffemerket. Det passet Coolbet-kunden perfekt i sin trippel med markering på U. Helt til en danske dukket opp på hjørnesparket i det 96. spilleminutt og utraderte bongen med en samlet odds på 23,79.

Det hadde vært en ny leder av NM i odds, der uke 1 er inne i dag 4. Så langt er 202 deltakere med i kampen om tittelen og premiepenger. Det er aldri for sent å melde seg på, noe fjorårets mesterskap ga et tydelig bevis på.

Med fortsatt ledelse til Helge Myklebust, og hans 18.17-trippel fra mesterskapets første dag 15.6.

Regjerende Norgesmester rører på seg

Frode Toft ble vinner av fjorårets NM i odds. Da hadde han en fantastisk 101-oddser treff på mesterskapets nest siste dag, som stod til å vinne hele mesterskapet. Det uten å ha notert treff på noen av sine første 26 spill.

I årets mesterskap er Toft på gang allerede i uke 1, der han satte et spill som hårfint plasserte seg bak ledertrøya. Det med en real skrell-trippel til 18.01 i odds.

Toft liker høy-oddsere og plukket Degerfors med handicap til 4 i odds hjemme mot Brage. Seier 4-1 stod dermed fjellstøtt. I en god kombinasjon med to tyske treffere ble 300 kroners innsats til nesten 5 500 kroner i gevinst.

 

NM i odds

Dog spiller ikke størrelsen på gevinst noen rolle i NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping


Tags: , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑