Nyheter

Publisert 15/11/19 | av ExploreBet

0

Mangler én kamp på 996-oddser!


– Det er strålende spilt så langt, så selvsagt heier vi litt på at Bjørnar treffer på den siste kampen. Han har vist seg som en meget dyktig oddsspiller tidligere og blant annet vunnet NM i lag hos Coolbet samt Kongen av England med slottstur, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com.

Coolbet har med sine høye odds hatt mange norske storvinnere på odds tidligere, der historien om bergenseren som vant 936.000 kroner er den største:  https://finansavisen.no/nyheter/personlig-oekonomi/2017/11/bergenser-vant-utrolige-936-000-kroner-paa-oddsen
– Men dette er definitivt en topp 10-historie om den går inn. Nordmenn er veldig prisbevisste og vi ser at veldig mange som ønsker å spille multikuponger velger Coolbet – fordi vi har den beste oddsen, sier Mikael Mellqvist.

I tur og orden prikket Bjørnar disse kampene torsdag kveld:
Tsjekkia-Kosovo (over 2,5 scoringer) til oddsen 1.77
England-Montenegro (over 5,5 scoringer) til oddsen 4.30
Albania-Andorra (over 2.5 scoringer) til oddsen 1.89
Hat-trick av Cristiano Ronaldo i Portugal-Litauen til 6 i odds
Straffe i kampen Frankrike-Moldova til 3.20 i odds

Det eneste som gjenstår er U i Armenia-Hellas til 3.5 i odds, så sitter kupongen med utrolige 966.66 i odds – og med innsatsen 114 kroner, så blir gevinsten 110199 kroner.


– Det blir en veldig spennende kamp. Bjørnar har vist strålende teft med over/under på scoringsspill, samt hat-trick og spill på straffer, sier Mikael Mellqvist og legger til:
– Vi har akkurat startet med NM i oddstipping, og det er bare å slå fast enda en gang. Nordmenn er noen fantastiske oddsspillere. Det er massevis av gode spill der også.Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑