Nyheter

Publisert 29/06/20 | av ExploreBet

0

Fotball-ekspert Aase leder NM i odds


Eirik Aase er Championship-ekspert i Tipsbladet, og leder NM i odds etter 2 av 5 mesterskapsuker. En strøken 77-oddser sto til ukesseier.

Eirik Aase plasserte en 77,11-oddser i boet torsdag, og den sto til ukesseier i uke 2 av NM i odds. Samtidig har Blackburn- og Viking-supporteren inntatt den gule ledertrøyen i mesterskapet som løper frem til 19.juli, der alle fem ukesvinnere hver seg plukker opp en seierssjekk på 5 000 kroner underveis. Norgesmesteren vinner en fotballreise til EM neste sommer.

– Jeg har sett mye av Bodø/Glimt denne sesongen, og følte meg helt sikker på at de kom til å gjøre det bra mot Rosenborg. Ettersom det ga høy odds med flere Glimt-mål, fant jeg ut at jeg måtte prøve en bong med flere høyoddsere. Målfest i Sarpsborg virket heller ikke utenkelig. Chelsea-kampen var jeg derimot mer usikker på, men tenkte at motivasjonen til London-laget var verdt å teste ut, forteller Eirik Aase om sitt vinnerspill.

Leder NM i odds

Han er kjent som Tipsbladet sin ekspert på engelsk Championship, der re-åpninga av sesongen nå har sendt lagene inn på oppløpssiden.

Det er spennende uker i møte for Blackburn-supporter Eirik Aase, som tror han må levere flere vinnerbonger for å fortsatt være leder av NM i odds til slutt.

-Jeg tror nok ikke det holder helt inn. Plutselig treffer noen med en enorm kupong før slutt, samtidig som det er flere som følger like bak. Jeg kommer til å gå for litt forskjellig. Sannsynligvis litt lavere odds på enkelte dager, mens jeg vil prøve litt høyere odds når det er runde i Championship siden det er der jeg har best kontroll, forteller Aase.

Han var veldig nær å få en monsterbong rett i fleisen fredag kveld. En Sevilla-utligning i det 83. minutt reddet Aase, og sendte Espen Engevik ut i dyp fortvilelse. Den første ukesvinneren av NM i odds hadde skrudd sammen denne 157-oddseren, og Engevik hadde med klaff her landet på en suveren sammenlagt ledelse etter to uker av NM i odds.

I stedet er fortsatt Engevik nummer to sammenlagt i det uke 3 av mesterskapet slippes løs.

Aase selv liker best de trygge havner, men har skeiet ut med høy-oddsere så langt i NM i odds.

-Det er alltid moro å prøve lykken med noen høyoddsere når det arrangeres slike konkurranser, men ellers pleier jeg ikke gjøre det. Det så lovende ut for en 63-oddser dagen før jeg traff. Da hadde jeg Rolf Daniel Vikstøl-kort til 4 i odds som gikk inn, kombinert med Molde-handicap mot Start og Aalesund-seier mot Brann. Det gikk ikke inn til slutt, men til pause så det bra ut, forteller Aase.

Han ser frem mot ligainnspurten på nivå 2 i England, og muligens kan den hjelpe han som leder NM i odds videre også.

-2020 har oddsmessig vært litt opp og ned. Det startet ganske bra, men gikk nedover før koronapausen. Slikt sett passet det ganske bra med et avbrekk. Nå har jeg flere sesongspill i Championship som drar seg til. Derfor er det spennende tider med tanke på oddsspill, sier Aase videre.
Aase leder NM i odds, og nyter gode sommerdager. Han ser gjerne at Viking finner veien ut av blindgata de startet sesongen i.
– Selv om det ikke er helt det samme med kamper uten tilskuere, synes jeg det er helt fantastisk å kunne se fotball igjen omtrent hver eneste dag. Med innspurt i Championship, lansering av nye Tipsbladet og start i Eliteserien, kan man trygt si at jeg har det godt for tiden. Nå gjenstår det bare at Viking begynner å vinne fotballkamper også, avslutter Eirik Aase.

NM i odds

Uke 3 startet 29. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 05. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑