Nyheter

Publisert 16/07/20 | av ExploreBet

0

Lav-oddsere er seiersmelodien til NM i odds


Daniell Torsteinsen har inntatt ledelsen i Uke 5 av NM i odds, der lav-oddsere er seiersmelodien så langt på veien mot ukespremien på 5 000 kroner. 

Torsteinsen satte onsdag en 3.53-oddser i boet, og det er ukens høyeste odds sammenlagt i det vi skriver torsdag. Det er uke 5 av NM i odds, der den høyeste oddsen sammenlagt vinner 5 000 kroner. I tillegg til at det skal kåres en sammenlagt vinner over alle 5 uker med høyest odds sammenlagt på sine vinnerbonger. Alt dette skjer søndag 19. juli klokken 23:59

-Det er høyt nivå på årets NM i odds, der NM til nå har vært litt små-frustrerende for meg. Jeg har nok prøvd meg på litt for høy odds, etter at jeg fikk inn en med litt høy odds i uke 3. Etter det har jeg prøvd å ta innpå i sammendraget. Foreløpig har jeg ingen spesiell strategi. Jeg har en 6.81-oddser levert for i dag. Om den går inn er det fristende å satse litt høyere de resterende dagene, for å prøve å kapre førsteplassen sammenlagt, sier ukesleder av NM i odds Daniell Torsteinsen.

Meld deg på til NM i odds her

Lav-oddsere er seiersmelodien

I uke 4 var det også lav-oddsere som var seiersmelodien lenge. Inn i helgen ledet Kristin Ytredal Flataker med to 8-oddsere av noen vinnerspill. I siste konkurranseuke av NM i odds, ser lista ut til å ligge enda lavere inn mot helgen. Foran torsdagens program topper Daniell Torsteinsen etter sin trippel onsdag med samlet odds 3.53.

I sammendraget og kampen om NM-tittel og fotballreise til neste års EM er det Petter Varhaug som holder stand med samlet odds 126.55. Han angripes først og fremst av Christopher Pajesø, som stemplet en bong i uke 4 av NM i odds. 107-oddseren sto til ukesseier, og andre plass i sammendraget.  Regjerende mester fra 2019 stemplet bongen som gjorde han til vinner av hele NM i odds under siste dag av mesterskapet. Det er med andre ord alle muligheter for å vinne både ukespremie på 5 000 kroner og NM i odds sammenlagt med fire dager igjen av mesterskapet.

Muligens er det Torsteinsen sin tur denne uken. Flyten er fin.

-Foreløpig har jeg vært litt heldig på slots. Jeg fikk også inn en midtuke-kupong hos Norsk Tipping for 2 uker siden, som gav nesten 28 000 kroner i premie. Dagen etter fikk jeg inn en trippel hos Coolbet med 29.21 i odds, som betalte nesten 6 000 kroner. Juni har vært en meget god måned, der jeg også har dratt endel inn på nettpoker, avslutter ukesleder Daniell Torsteinsen.

Uke 5 av NM i odds

Uke 5 startet 13. juli, og den siste ukesvinneren skal kåres frem mot søndag 19. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukes-premien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste odds-spiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑