Nyheter

Publisert 03/01/19 | av ExploreBet

0

Kostbar Solskjær-feber!


Solskjær-suksessen fortsetter, og bookmakerne – som har tapt over 2 millioner på nordmannens suksess – har blandede følelser.

– Vi telte opp etter Newcastle-seieren og etter fire kamper er vårt tap 2,1 millioner norske kroner på Manchester United under Ole Gunnar Solskjær. Omsetningen har vært enorm og det har blitt spilt på stort sett alt som kan spilles på i disse kampene, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.

Mellqvist er selv Manchester United-supporter og har litt todelte følelser til United-triumfene, noe som er blitt vist frem i den unike serien “Den siste bookmaker” om livet i spillverden:
– Heldigvis har andre favoritter sviktet i Solskjær-perioden. Det gir et bedre helhetsbilde, men med Solskjær i Manchester United og Liverpool som ligaleder – så har aldri Premier League vært hetere i Norge og det merker selvsagt Norges beste bookmaker, understreker Mikael Mellqvist og forteller at kampen Cardiff-Manchester United er historiens 6. beste kamp i Premier League sett til omsetning.
– Og på forhånd “helt uinteressant” før Solskjær, understreker Mellqvist.

Hva tror så bookmakerne om Solskjærs vei videre?
– Det er vanskelig å si. Våre oddssettere tror at det kommer en ny manager til sommeren – selv er jeg ikke sikker lenger. Solskjær har fansens støtte, og jobber tett med Mike Phelan og Sir Alex. Det har vært en strålende løsning hittil, og jeg er ikke sikker på at det finnes så mange bedre løsninger, sier Mellqvist.

Oddsspillerne de har ståltro på Manchester United under Ole Gunnar Solskjær.
– Vi har massiv risk på topp 4-plass for Manchester United. De er bare 6 poeng bak Chelsea og har en positiv trend, så Solskjær-feberen vil nok herje videre, avslutter Mikael Mellqvist.

PS!
Coolbet ble kåret til Norges beste bookmaker etter en overlegen seier i den anerkjente testen til spillavisen TIPS. Spillselskapet går mot strømmen og satser massivt på odds, og vinne stort sett det som er av oddssammenligninger og har dessuten en unik åpenhet med offentlige omsetningstall og en TV-dokumentar: Den siste bookmaker.

Neste oppgave for den norske supertreneren blir FA Cup lørdag

Neste kamp for Solskjær i ligaen blir borte mot Tottenham.Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑