Nyheter

Publisert 23/06/20 | av ExploreBet

0

Klatrer på NM i odds-lista


Knut Erik Grønli klatrer på NM i odds-lista sammenlagt, der Espen Engevik fortsatt sitter i tet. Uke 2 har også fått en tidlig leder i Ronny Søderqvist. 

Uke 2 av NM i odds er i gang, og fikk sin tidlige leder i Ronny Søderqvist. Med aliaset Rooneyboy satte han en smekker 15,43-oddser rett i boet mandag.

Det med en trippel, der rosinen i pølsa var den uavgjorte La Liga-kampen mellom Leganes og Granada. Godt kombinert med målfest på Ethiad og bortescoringer til Trabzonspor i tyrkisk Superliga.

15.43 står til tidlig ledelse i kampen om ukespremien på 5 000 kroner, men samtidig sendte Søderqvist seg selv inn på fjerdeplass i sammendraget med totalt 22,47. Det etter en treff i uke 1, der Espen Engevik satte den høyeste sammenlagte oddsen. Det gav 5 000 kroner til Vestland, og ledelse sammenlagt av årets NM i odds.

Klatrer på NM i odds-lista

Klatreren i sammendraget er Tromsøs Knut Erik Grønli. Han satte en 11.02-oddser, og har dermed for alvor tatt opp jakten på ledende Engvik med 49.40 sammenlagt.

Mandagens fulltreffer så slik ut: 

Grønli liker trav, og der har Coolbet er godt utvalg i objekter. Dermed ble en H2H-duell med på trippelen i kombinasjon med Hc-spill på Manchester City og samme uavgjort-spill som Ronny Søderqvist.

Dermed ser NM i odds slik ut sammenlagt inn i dag 2 av uke 2:

Uke 2 startet 22. juni, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 28. juni klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Dette er NM i odds

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

 


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑