Nyheter

Publisert 16/06/20 | av ExploreBet

0

Helge Myklebust tidlig leder av NM i odds


Helge Myklebust spikret en trippel til 18 i boet under dag 1 av NM i odds. Det står til en tidlig ledelse i Norgesmesterskapet. 

Myklebust satte 100 kroner på en trippel hentet fra Portugal, Færøyene og esport. Det var et vakkert utplukk som sendte småbarnsfaren rett i tett av NM i odds.

-Jeg arrangerte 8-års bursdag for dattera vår sammen med hele klassen, så det var en hektisk dag. Når jeg hadde fått lagt barna, var det inn å sjekke mulighetene i NM i odds. Ikke mye igjen på markedet da, så de kampene jeg valgte ut hadde en start innen neste timen. Det gikk på magefølelse på alle 3 kampene etter å ha sjekka innbyrdes og form. Fjølnir hadde vunnet de 2 siste bortekampane mot Vikingur, så UB til 3 i odds fristet. Maritimo kjempet i nedrykk og Gil Vicente tapte forrige bortekamp mot et lag under streken, så gode sjanser til 2.6 odds. CSGO har Virtus.Pro har bedre toppnivå, og har vunnet de 2 siste innbyrdes mot Heroic. Motivasjonen var å satse litt på for å få en god start. Jeg leste reportasjen om fjorårsvinner av NM i odds sin framgang med å bare satse på høyoddsere, forteller Helge Myklebust.

Les mer: Dette skal til for å bli Norgesmester i odds

Helge Myklebust i tidlig ledelse

Helge Myklebust går under aliaset Helginho, og troner øverst etter dag 1 av NM i odds med total 18,17. Det var et lite hav foran nestemann på pallen med 9,80. Dog er det både tidlig i uke 1 og ikke minst i mesterskapet NM i odds, som har en konkurranseperiode fra 15. juni til 19. juli.

Slik så vinnerbongen til Myklebust ut:

Chelsea-supporteren var ikke med under fjorårets NM i odds, men har ambisjonene i orden til sitt første Norgesmesterskap.

-Jeg var ikke med i fjor. Jeg har vært med på alle konkurranser det siste året. Det er utrulig motiverende og kjekt. Jeg går for NM-seier, sier NM i odds-leder Helge Myklebust.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Enkelt fortalt handler det om å ha den høyeste totaloddsen når man plusser sammen alle NM-spill gjennom de fem ukene. Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke, men det er oddsen som er det essensielle. Det er nemlig kun vinneroddsen på kupongen som teller i sammendraget. Både i ukeskonkurransen og NM-sammendraget.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping


Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑