Nyheter

Publisert 13/07/20 | av ExploreBet

0

En bong var nok for å vinne uke 4 av NM i odds


Christopher Pajesø leverte kun en 107-oddser som eneste spill i uke 4 av NM i odds. Trippelen sto fjellstøtt, der en bong var nok til å vinne uke 4 av NM i odds. 

Du kan levere en bong hver dag under NM i odds, der den samlede oddsen til slutt avgjør om du vinner ukeskonkurransen eller sammenlagt etter 5 uker. Christopher Pajesø leverte lørdag 11. juli sin andre bong totalt til NM i odds. En strøken 107-oddser, som inneholdt Chelsea-juling av Sander Berges Sheffield United samt stor-seire til Manchester City og Bodø-Glimt.

Spillet var aldri i fare for å ryke, og Pajesø kunne søndag kveld feire seierssjekken på 5 000 kroner i uke 4 av NM i odds. Etter dette glansbildet av et oddsspill.

-City og Glimt scorer mye mål når de har dagen, så jeg tok en sjanse på at de hadde det denne helga. Jeg syns oddsen på Sheffield United var veldig god, og verdt å prøve. 5,50 på hjemmebane mot et ustabilt Chelsea lag var spennende, sier ukesvinner Christopher Pajesø.
Meld deg på til NM i odds her

En bong var nok

Pajesø er mer kjent for sine kortkunstner ved pokerfilten enn å skru sammen magiske odds-bonger, men småbarnsfaren er inne i en god periode. Det gav ukes-seier i NM i odds, og samtidig smatt han inn på andre plass i sammendraget. Rett bak Petter Varhaug, som leder mesterskapet med 126,55 i odds.

-Det var min eneste bong. Jeg hadde en på 95 i odds sist uke som røyk med 1 mål. Jeg var på hyttetur. Vi skulle se alle kampene på lørdag, og jeg ønsket å ha litt spenning. Jeg hadde god tro på mange mål i de kampene, så jeg dro på litt og kryssa fingrene. Som vanlig hadde jeg ikke satt meg så godt inn i reglene, så jeg trodde det var høyeste odds som vant. Ikke sammenlagt, forteller Christopher Pajesø.

Les mer: Petter Varhaug vant uke 3 av NM i odds 

NM i odds går inn i sin siste uke, der alt skal avgjøres innen søndag 19. juli klokka 23:59. En ny ukesvinner blir den som har ukas høyeste sammenlagte odds. Sammenlagt er det samlet odds gjennom 5 uker som gjelder, men ikke glem at regjerende mester Frode Toft satte vinnerstøtet på mesterskapets siste dag i fjor. 
Nå er Pajesø i utfordrerfeltet om tittelen og fotballreisen til EM neste sommer.
-Jeg har spilt en del odds etter koronapausen, og er i pluss i den perioden. Jeg spilte lite før, for jeg er jo egentlig ikke noe god på odds. Jeg klarer alltid å kludre det til. Denne uka får jeg vel prøve å levere mer en bong i alle fall, og håpe at man klarer å plukke ut noen vinnere. Det blir sikkert noen høyoddsere da de er morsomst, sier Christopher Pajesø til slutt.

Uke 5 av NM i odds

Regjerende mester Frode Toft satte en 46,84-oddser i boet fredag, og var eneste i toppen av sammendraget som styrket sin posisjon inn mot den siste uka av NM i odds.

Der sammendraget ser slik ut:

Uke 5 startet 13. juli, og den siste ukesvinneren skal kåres frem mot søndag 19. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukes-premien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste odds-spiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

 


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑