Nyheter

Publisert 17/07/20 | av ExploreBet

0

Doktor Rashford sendte Truls i NM i odds-ledelse


En scoring og en assist fra Marcus Rashford var det som skulle til for å sende Truls Nese sin 10-oddser til tet i uke 5 av NM i odds. 

Torsdag kveld sørget Marcus Rashford for at de røde djevlene fortsatt har en god sjanse til topp4-plassering i Premier League. Først scoret han ledermålet på overtid før pause, før han serverte rekkekamerat Anthony Martial til 2-0 knappe 12 minutter før full tid.

At Rashford skulle bli både målscorer og servitør for United mot Palace, hadde Truls Nese tatt høyde for i sitt spill til 10 gangen igjen for innsatsen:

Her melder du deg på til NM i odds 

Doktor Rashford

Rashford fikk nylig en æres-doktorgrad ved universitet i Manchester etter sin innsats for barnefattigdommen i England. 22-åringen fikk den britiske regjeringen inn i en U-sving. Der statsminister Boris Johnsen og underhuset til slutt gikk med på å bevilge 200 millioner pund til mat-kuponger og gratis skolemåltid, rettet mot alle britiske familier som sliter ekstra tungt økonomisk under Covid-19.

Doktor Rashford har en stor stjerne over hele Storbritannia, og trolig står 22-åringen høyt i kurs for Truls Nese også. Han leder uke 5 av NM i odds før fredagens spilleprogram. Det er som kjent 5 000 kroner i potten til den som setter ukens sammenlagte høyeste odds.

I sammendraget og kampen om NM-tittel og fotballreise til neste års EM er det Petter Varhaug som holder stand med samlet odds 126.55. Han angripes først og fremst av Christopher Pajesø, som stemplet en bong i uke 4 av NM i odds. 107-oddseren sto til ukesseier, og andre plass i sammendraget.  Regjerende mester fra 2019 stemplet bongen som gjorde han til vinner av hele NM i odds under siste dag av mesterskapet. Det er med andre ord alle muligheter for å vinne både ukespremie på 5 000 kroner og NM i odds sammenlagt med fire dager igjen av mesterskapet.

Uke 5 av NM i odds

Uke 5 startet 13. juli, og den siste ukesvinneren skal kåres frem mot søndag 19. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukes-premien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste odds-spiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

 


Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑