Nyheter

Publisert 15/06/20 | av ExploreBet

0

Dette tipper ekspertene


Spillselskapet Coolbet ruller mandag 15.juni et nytt NM i odds. Du kan bli både ukesvinner og Norgesmester sammenlagt. Dette tipper ekspertene på mesterskapets første dag. 

Frode Toft er regjerende Norgesmester i odds etter at Everton-supporteren vant seierssjekk på 25 000 kroner og tur for 2 til fotball-EM sist høst. I tillegg til NM-tittelen, som nå er i spill på nytt.

Nå skal nemlig arrangøren Coolbet i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020. Startskuddet gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene.

Enkelt fortalt handler det om å ha den høyeste totaloddsen når man plusser sammen alle NM-spill gjennom de fem ukene. Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke, men det er oddsen som er det essensielle. Det er nemlig kun vinneroddsen på kupongen som teller i sammendraget. Både i ukeskonkurransen og NM-sammendraget.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping

Dette tipper ekspertene

På mesterskapets første dag presenterer odds-ekspertene Svein Olav Eidsæter, Thomas Måleng og Mikael Mellqvist sine beste tips for mandag 15. juni.

Muligens er det nyttig info å hente her for de som starter løpet mot tittelen tidlig. Husk du kan delta med et spill daglig i hele konkurranseperioden fra 15. juni til 19. juli. Dog handler det om å til slutt ha den høyeste oddsen både ukentlig og sammenlagt etter fem uker.

Ukespremien er 5 000 kroner til den med høyest sammenlagt vinnerodds.

Sammenlagt-premien er NM-tittel samt tur til Wembley under fotball-EM neste sommer.

Her er “svorske” Mellqvist sine beste vurderinger. Kanskje ikke uventet går mossingen for en trippel hentet fra svensk fotball, som han fortsatt følger tett.

-Sverige startet søndag med fire favorittseirer av fem mulige. Kun Elfsborg brøt favoritttrenden mot IFK Göteborg, men det var den mest uvisse. Stor forskjell på topp og bunn i Sverige. Malmö FF, Häcken og Helsingborg får mitt tips, sier Mikael Mellqvist.

En rask sjekk på oddssammenligningssiden maxgevinst.com forteller at Coolbet er markedsledende med 4.08 på den rekka.

Ekspert-kollega Thomas Måleng ser til Spania.

– Jeg går for en spansk dobbel. Sevilla har nå muligheten til å rykke ifra Sociedad etter deres uavgjort i går. Sevilla langt bedre enn Levante på papiret, og bør ta tre poeng mot en middelhavsfarer skal de sikre seg CL-kvalik. Jeg prøver også en hjemmeseier til Real Betis. De tapte El Gran Derbi sist uke, og føler nok de har noe å revansjere. Granada var i fin form før alt ble satt på vent, og vant også sist 2-1 mot Getafe, men skadelisten er lang. Et skummelt oppgjør, men odds-NM er ikke for pingler, sier Thomas Måleng.

Trippel med potensiale

 

Dristigst i trioen er Svein Olav Eidsæter med sin 12-oddser som første bidrag til årets NM i odds.

-Jeg tror Odense fortsetter der de slapp forrige helg. Selv om Silkeborg har spilt mye U i det siste er 2.10 på Odense klart best spillbar odds i den kampen. Sevilla overbeviste mot Betis på torsdag, mens Levante “griseflaksa” seg til 1-1 i sin comeback-kamp. Den flaksen har de ikke to ganger på rad. U mellom Betis og Granada, helt åpen kamp, 3,5 i odds for U her tror jeg inntreffer mye oftere en en av 3.5 ganger.

Her er maxgevinst sin oversikt over odds-markedet på denne trippelen:

 

 

 


Tags: , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑