Nyheter

Publisert 08/06/18 | av ExploreBet

0

– DEN SISTE BOOKMAKER


Coolbet fikk tidligere i år prisen som Norges beste bookmaker av spillavisen Tips og lanserer nå dokumentarserien «Den siste bookmaker». Her får man et unikt innblikk i hvordan et spillselskap egentlig opererer.

I første episode møter vi Coolbets sjef Jan Svendsen som håper at dokumentarserien vil knuse noen av mytene rundt spill og utenlandske bookmakere. Han mener dette er myter som er skapt av mennesker som ønsker å beskytte monopolet hjemme i Norge.

I episoden får vi også en omvisning på Coolbets hovedkontor i Tallinn og treffer nøkkelpersoner i selskapet. Senior brand manager Mikael Mellqvist tegner et bilde av arbeidsmiljøet i Coolbet: Det preges av mye humor og felles sosiale aktiviteter, og karaoke trekkes frem som en høyt verdsatt aktivitet.

– Det er mange offensive og unge folk som jobber her, folk som vil opp og frem, forteller Mellqvist.
– Men ikke alle er like gode i karaoke, legger han muntert til.

Vi skal selvsagt også en tur innom pengene, og møter selskapets Chief Financial Officer Yannick Svendsen. Han er headhuntet til selskapet og har førstehånds kunnskap om bransjen som sønn av selskapets sjef og grunnlegger. Han forteller om oppveksten med en far som alltid har vært levende opptatt av odds og spill. Men han har ikke fått spill inn med morsmelka – moren var nemlig alt annet enn opptatt av spill!

Ingen cowboyer

Flere ansatte kommer inn på mytene sjefen Jan Svendsen innleder episoden med. En av mytene er at spillselskaper har cowboyer sittende i kjelleren for å telle penger, og at alle gevinster utbetales kontant. Det er et helt annet bilde av bransjen som tegnes i serien «Den siste bookmaker».

Første episode ligger nå ute på:

Episode 1 av «Den siste bookmaker»: Du er invitert på innsiden av spillbransjen


Tags: , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑