Bookietest

Publisert 01/09/17 | av ExploreBet

0

Bookietesten 2016: 13.plass – Gammeldags nettside


Bet365 er valget om du ønsker å ha best mulig odds på engelsk fotball. Du må imidlertid slite med en gammeldags og treg nettside for å finne frem til det du trenger.

Poeng:

1: Brukervennlighet nettside
Bet365s nettside fungerer svært dårlig på de maskinene vi testet den på. Det er brukt en noe merkelig font som gjør det hele utydelig og alt av liveodds som pågår er slengt opp i en stor bolk ved første innlogging. Det medfører at man må lete lenge for å finne frem til det man ønsker. Vi opplevde også å bli sendt tilbake til forsiden med lang loadingtid ved flere anledninger.
Score: 3/10

2: Registreringsprosessen
Enkel og grei registrering hos Bet365 hvor alt kan gjøres på norsk. Det tilbys i tillegg valg av tidssone og oddsformat. Velkomstmail med diverse bonustilbud ble sendt umiddelbart etter at registreringen var unnagjort før det kom en ny lang mail vedrørende ansvarlig spilling og spillavhengighetsproblematikk.
Score: 8/10

3: Innskudd/uttak
Det er satt klare begrensninger på bruk av norske bankkort hos utenlandske spillselskap og Bet365 tilbyr en rekke løsninger. Norske kort fikk vi imidlertid ikke til å fungere. Nettløsninger som Skrill og Neteller er imidlertid godkjent og det tas ikke gebyr på verken innskudd eller uttak. Det blir likevel lav score her da vi trenger en norsk kortløsning som flere av konkurrentene tilbyr.
Score: 4/10

4: Spillutvalg
Bet365 har odds ute på alt vi testet. Best er man på norsk 2. og 3. divisjon med en rekke spesialspill på kampene vi testet. Ellers har man helt gjennomsnitt utvalg på de fleste kategoriene med unntak av ishockey der man tilbyr en god del færre spillalternativer enn konkurrentene. Totalen blir dermed rett over middels.
Score: 12/20

5: Tilbakebetalingsprosent
Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Bet365 endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 98 prosent tilbake
Tippeligaen: 94 prosent tilbake
Svensk og norsk ishockey: 94 prosent tilbake
The Championship: 98 prosent tilbake
Primera Division: 95 prosent tilbake
Handikapspill store fotballigaer: 89 prosent tilbake
Handikapspill små fotballigaer: 89 prosent tilbake
Norsk 1. divisjon: 94 prosent tilbake
Norsk 2. divisjon: 90 prosent tilbake
Norsk 3. divisjon: 90 prosent tilbake
Målspill store fotballigaer: 94 prosent tilbake

Bet365 har gode betingelser for spillerne. Dette gjelder særlig på engelsk fotball der man er best i test både på Premier League og The Championship. Man scorer godt over gjennomsnittet også i alle de andre kategoriene og det blir dermed en solid score her.
Score: 15/20

6: Spillprosessen
Problemene rundt nettsiden kommer dessverre tydelig frem også i denne kategorien. Vi trekker riktignok ikke for design også her, men det tar forholdsvis lang tid å få satt spillene våre sammenlignet med hos konkurrentene. Ved valg av for eksempel fotball kommer alt opp i en stor bolk midt på skjermen med diverse spesialspill blandet inn. I tillegg bruker man plass på å presentere ligatabeller, liveodds og diverse bonuser inneblandet i oddsoversiktene. Ved systemspill regnes det heller ikke ut potensielle gevinster.
Score: 3/10

7: Support
Det meste er på plass hos supportavdelingen til Bet365. Her tilbys gratis telefonsupport 24 timer i døgnet, e-post, livechat og fax. Det meste fungerer tilfredsstillende med unntak av e-posttestingen som ikke ga oss svar på det vi faktisk spurte om i våre tester.
Score: 7/10

8: Ansvarlig spill
Bet365 tar spillproblematikk på alvor og vi satt stor pris på at man etter en velkomstmail med diverse bonustilbud sendte en lang mail om å forhindre spilleavhengighet. Her tilbys det innskuddsgrenser, aktivitetsvarsler, pauser, selvevaluering, selveksludering og blokkering av nettsider. På nettsiden linkes det til internasjonale hjelpesentere, men ikke de norske. Det er også litt for mye egenreklame for blackjack og roulette til at det blir høyeste score.
Score: 8/10

Oppsummering:
60/100 poeng Med godt utvalg og gode tilbakebetalingsprosenter er Bet365 fortsatt en solid spilltilbyder. Særlig gjelder dette for de som liker å spille på engelsk fotball der oddsene er best i test. Dessverre trekker en gammeldags og særdeles lite brukervennlig nettside stort ned for en ellers bra bookmaker.

Tabell


Tags: , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑