Nyheter

Publisert 20/06/20 | av ExploreBet

0

Det gjelder å være best til slutt i NM i odds


Ole Wasenius ble ukesvinner i fjor, men har nå sikter seg inn på å være best til slutt i NM i odds. Du har fortsatt alle sjanser til å toppe mesterskapet.

Mossingen Wasenius vant en ukeskonkurranse under fjorårets NM i odds, men sto ikke distansen helt inn i det mesterskapet Frode Toft til slutt toppet med NM-tittel og premiesjekk. 

Så lang har ikke Wasenius hatt den store flyten under årets NM i odds, men han har lært ei lekse fra fjoråret. Det gjelder å være best til slutt i NM i odds.

-Jeg gjorde det ganske bra på odds i slutten av fjoråret hvor jeg fikk inn mange lapper, men ingen veldig store. Hittil i år så har det vært bekmørkt. Det er ingen ting som sitter. Jeg er vel ikke så veldig optimistisk med tanke på hvordan det går om dagen Jeg tror det mest lønnsomme er å finne gode objekter, og at man ikke vinner sammenlagt på en dag, men ved å heller få inn mange mindre bonger, sier Ole Wasenius.

Best til slutt i NM i odds

Regjerende mester Frode Toft ledet årets NM i odds etter fredagens program, og han var faktisk ikke først på målsnøret for nest siste dag av NM i odds i 2019. Dette året er spesielt med tanke på Korona og de følgene det har fått for idretten.

-Det ser ut til at det å spille uten publikum har visket ut mye av hjemmefordelen. Dette gjør at man kan finne mange gode borteobjekter som ofte gir mye bedre odds, sier Ole Wasenius.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukespremien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste oddsspiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.

Dette er NM i oddstipping


Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑