Bookietest 2019

Publisert 22/08/19 | av ExploreBet

0

4.plass: NordicBet – fargeforskjell hos søstrene


Nordicbet står med gull, sølv og bronse i de tre siste bookmakertestene. Nå ender selskapet på den småsure 4. plassen.

Nettside: www.nordicbet.com

Tidligere sluttplasseringer:

2008: 2. plass
2016: 1. plass
2017/18: 3. plass

Poeng

1: Brukervennlighet nettside

Nordicbets hjemmeside har alltid scoret høyt i vår test, men man har nå gjort en del endringer siden sist. Oddssidene har en meget god løsning der det er enkelt å finne frem til det man ønsker. Sidene oppleves totalt sett som kjappe og vi hadde ingen problemer med nedetid i vår testperiode. Meget enkel og grei registreringsprosess hos Nordicbet som er unnagjort på rekordtid. Norske kroner og norsk språk er naturligvis på plass. Dessverre kan man ikke, som tidligere, lenger velge flere ligaer samtidig i menyen på venstre side av skjermen. I tillegg blir det vel mye informasjon på skjermen samtidig med masse sidespill presentert sammen med kampoddsene. Vi likte således selskapet forrige løsning klart bedre!

Score: 6/10

2: Innskudd/uttak

Bruk av Neteller, Skrill og Paysafe card er uten gebyrer hos Nordicbet. Ved bruk av VISA- eller Mastercard gjøres det oppmerksom på at ekstra gebyrer fra banken kan påløpe for internasjonale overføringer, da transaksjonen utføres i euro. Nordicbet var blant flere selskap som slet med å få til utbetalinger i vår da staten forsøkte å gjøre det vanskeligere for bookmakerne. Nå skal dette være ordnet og selskapet har innført en garanti: «Om du har ventet lenger enn 10 bankdager fra vi har behandlet og sendt ditt uttak så kan du sende inn kontoutskrift som viser at du ikke har mottatt uttaket, og så kontakte vår kundeservice. Vi setter da inn kontanter på kontoen din. Helt uten krav. Beløpet vil tilsvare uttaksbeløpet du har bedt om. Hvis du mottar uttaket ditt så kan du fremdeles beholde disse pengene.»

Score: 8/10

3: Spillutvalg

Strålende utvalg hos Nordicbet som får toppscore på delen som omhandler norsk fotball med fullt oddstilbud langt nedover i divisjonene. Noe færre spesialspill på de største ligaene enn mange av konkurrentene byr på trekker imidlertid ned. I tillegg blir det vanlig poengtrekk for tynt tilbud av asiatiske handikapspill.

Score: 17/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Nordicbet endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 97,7 (3. plass)
The Championship: 95,4 (3. plass)
Store ligaer Europa: 95,0 (6. plass)
Mindre ligaer Europa: 94,8 (3. plass)
Eliteserien: 95,8 (4. plass)
1. divisjon: 93,5 (7. plass)
2. divisjon: 90,7 (19. plass)
3. divisjon: 89,6 (12. plass)
Sverige: 95,6 (4. plass)
Danmark: 95,8 (3. plass)
Vinnerodds: 87,8 (18. plass)
Asiatiske handikap: 96,0 (3. plass)
Over/under: 95,8 (2. plass)
1×2-handikap: 90,8 (13. plass)

Nordicbet har stort sett samme odds som Betsafe, men ligger et hakk høyere på Eliteserien og Sverige samt noe under på flere av de store ligaene i Europa. Totalinntrykket blir likevel samme karakter i denne kategorien som er bunnsolide 15 av 20 poeng.

Score: 15/20

5: Support

Nordicbet har telefonsupport, e-post og livechat på nettsiden. Alt fungerte strålende i vår test. Kundeservicesenteret er åpent 24 timer i døgnet. På nettsiden kan man legge inn at selskapet i stedet skal ringe deg i løpet av 15 til 60 minutter. Stor aktivitet på selskapets Twitter-konto og vi kan ikke gjøre annet enn å gi toppkarakter i denne kategorien.

Score: 10/10

6: Ansvarlig spill

Nordicbet har en boks med egenreklame for diverse bonuser inne på oddssidene, men holder casino- og pokerdelen helt adskilt fra oddstippingen. Seksjonen vedrørende ansvarsfullt spill er tydelig tatt på alvor. Her tilbys det innskuddsgrenser, budsjettgrenser, tidsavbrudd og selveksludering. I tillegg har men en selvtest for egenvurdering av spillingen. Det linkes også til «Hjelpelinjen» og «Anonyme Gamblere».

Score: 8/10

 

Oppsummering:

64/80 poeng

Nordicbet er en kopi av Betsafe som vi presenterte i forrige nummer. Vi velger å skille selskapene på det eneste vi kan og gir Nordicbet ett poeng mer på fargene de har valgt på hjemmesiden sammenlignet med Betsafes.Skrevet av:Comments are closed.

Back to Top ↑